Veroni Luk – Acupuncturist Gouda

Tijdens mijn werk in de reguliere gezondheidszorg ben ik me gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeswijze. Toen ik tijdens mijn opleiding voetreflexologie stage ging lopen in een aantal ziekenhuizen in Beijing ben ik overtuigd geraakt van de positieve en heilzame werking van acupunctuur.

Na het afronden van de acupunctuuropleiding aan de Academie Qing-bai heb ik nascholingen gevolgd zoals effectief pijnbehandelen met acupunctuur volgens dr. Tan’s Balance Methode en dermatologie (huidproblemen), en ik blijf mij ontwikkelen in de Chinese Geneeswijzen. Mijn afstudeerpaper schreef ik over menopauzale klachten en acupunctuur.

Een acupunctuurbehandeling kan op zichzelf staan maar kan ook een aanvulling zijn op reguliere behandelingen. Aandacht en tijd nemen voor de mens in zijn geheel is waar ik voor sta. Ik ben aangesloten bij de FAGT en RBCZ zodat de behandelingen door de zorgverzekeraars worden vergoed.

Gijs over zijn behandeling bij mij
“Veroni heeft mij enorm geholpen met mijn spanning, angt en paniekklachten. Ze neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor. Tijdens onze eerste afspraak was ik enorm gespannen maar wanneer zij een naaldje boven in mijn hoofd prikte zakte de spanning in mijn lichaam helemaal weg.”

Neem contact met mij op
Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: neem telefonisch contact op of vul mijn contactformulier in.